Obvestilo o zasebnosti

Želimo vas seznaniti s tem, kako zbiramo, uporabljamo in razkrivamo osebne podatke. To obvestilo o zasebnosti vam bo v pomoč pri razumevanju naših postopkov za varovanje zasebnosti, vključno s tem, katere podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kaj delamo z njimi, kako jih varujemo, ter z vašimi posameznimi pravicami.

Cenimo zanimanje, ki ste ga pokazali za naše podjetje, izdelke in storitve z obiskom naših spletnih strani (smucarskiklubsezana.si) ali povezanih komunikacijskih kanalov, med drugim strani naših družbenih medijev in/ali kanalov ter blogov (skupno imenovanih "Strani Smučarski klub Sežana"). To obvestilo o zasebnosti se nanaša na osebne podatke, ki jih zbiramo ali obdelujemo med vašo interakcijo z našimi stranmi. Interakcija z nami je mogoča prek naših stranmi Smučarski klub Sežana, prek nakupa in uporabe naših izdelkov/storitev, prek tržnih komunikacij in prek podpore uporabnikom. Te interakcije lahko opravijo obiskovalci, stranke, poslovne stranke, dobavitelji in/ali poslovni partnerji.

Nenazadnje je vaša zasebnost za nas zelo pomembna. Z interakcijo z našimi stranmi Smučarski klub Sežana ste pokazali zaupanje v nas in to cenimo. To pomeni, da si prizadevamo k temu, da vašo zasebnost vedno zaščitimo.

Ko v svojem obvestilu o zasebnosti uporabljamo izraz "osebni podatki", imamo v mislih informacije, ki so povezane z vami in ki nam omogočajo, da vas identificiramo neposredno ali v kombinaciji z drugimi informacijami v svoji lasti.