Podatki ob spremljanju družbenih vsebin

Med vašo interakcijo ali komunikacijo na kanalih družbenih omrežij/straneh/promocijah in blogih (npr. ko kliknete "Všeč mi je" ali "Deli z drugimi", ko objavite ali delite komentarje in ko predložite ocene in mnenja) bo vaše osebne podatke obdelala tretja oseba, ki podjetju Smučarski Klub Sežana nudi storitve spremljanja družbenih vsebin. To pomeni, da bo tretja oseba, ki nudi storitve spremljanja družbenih vsebin, ohranila kopijo vaših javno dostopnih interakcij in nam omogočila dostop do nje.

Osebni podatki, ki jih zbiramo, vključujejo podatke, ki so javno dostopni v kontekstu družbenih omrežij z vaše strani oziroma s strani relevantnega ponudnika družbenih omrežij prek tretje osebe, ki nudi storitve spremljanja družbenih vsebin. Med te podatke sodijo: ime, spol, datum rojstva ali starost, domača stran, profilna fotografija, časovni pas, poštni naslov, država, interesi in komentarji ter vsebina, ki ste jih objavili/delili z drugimi.

S pomočjo teh osebnih podatkov dobimo splošen vpogled v mnenje ljudi o nas in naših blagovnih znamkah in izvemo, kdo so relevantni spletni vplivneži, ter razrešimo težave in/ali izboljšamo izdelke in storitve Smučarski klub Sežana in/ali začnemo promocijski pogovor z vami (na osnovi vprašanj/zahtev, ki ste jih naslovili na nas ali našo konkurenco).

Obdelava podatkov o spremljanju družbenih vsebin v zgornjem kontekstu temelji na upravičenem interesu podjetja Smučarski Klub Sežana, da bi bila zakonita po členu 6(f) uredbe (ES) 5419/16.