Posredovanje osebnih podatkov drugim

Povezanim družbam in ponudnikom storitev

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo:

  • Svojim povezanim družbam ali podružnicam v namene, ki so opisani v tem obvestilu o zasebnosti;
  • Svojim zunanjim ponudnikom storitev, ki nudijo storitve, kot so spletno gostovanje, analiza podatkov, obdelava plačil/obračunov, izpolnjevanje naročil, informacijska tehnologija in ponudba povezane infrastrukture, storitve za pomoč strankam, dostava e-pošte, CRM, upravljanje identitete, organizacija dogodkov, tržna inteligenca, revizija, zaznavanje prevar in druge storitve;
  • Tretjim osebam, da jim dovolimo, da vam pošiljajo marketinška obvestila, skladna z vašimi izbirami, če ste privolili v takšno skupno rabo;
  • Zunanjim pokroviteljem nagradnih iger, tekmovanj in podobnih promocij;
  • Ko povežete svoj račun Smučarski klub Sežana s svojim računom na družbenem omrežju, nam dovolite, da informacije delimo z vašim ponudnikom računa na družbenem omrežju, in razumete, da bo za uporabo informacij, ki jih delimo, veljalo obvestilo o zasebnosti tega ponudnika družbenega omrežja. Dostop do vaših osebnih podatkov bodo imeli vaši prijatelji, ki so povezani z vašim računom na družbenem omrežju, drugi uporabniki spletnega mesta in vaš ponudnik računa na družbenem omrežju v povezavi z vašo dejavnostjo deljenja podatkov na družbenih omrežjih. Za družbo Smučarski Klub Sežana veljajo postopki ali pravila za varovanje zasebnosti teh tretjih oseb;
  • Ko s podjetjem Smučarski Klub Sežana komunicirate kot poslovna stranka, dobavitelj ali poslovni partner, lahko Smučarski Klub Sežana razkrije osebne podatke v poročilih in drugem gradivu, ki jih posredujete vi in/ali vaše podjetje v okviru poslovanja z drugim poslovnim partnerjem in/ali dobaviteljem.

Drugi načini uporabe in razkritja

Vaše osebne podatke lahko tudi uporabimo in razkrijemo, če se nam to zdi nujno ali primerno: (a) zaradi skladnosti z veljavno zakonodajo, kar lahko vključuje zakone zunaj države vašega prebivališča, na pozive javnih in vladnih organov, ki lahko vključujejo organe zunaj države vašega prebivališča, in zaradi sodelovanja z organi pregona ali drugih pravnih razlogov; (b) zaradi uveljavljanja svojih pogojev in določil; in (c) zaradi zaščite svojih in vaših pravic, zasebnosti, varnosti in lastnine in/ali pravic, zasebnosti, varnosti in lastnine svojih povezanih družb ali podružnic ali drugih oseb.

Poleg tega lahko uporabimo, razkrijemo ali prenesemo vaše informacije tretjim osebam v primeru reorganizacije, združitve, prodaje, skupnega vlaganja, prenosa pogodbe, prenosa ali druge (delne ali celotne) razporeditve podjetja, sredstev ali delnic (med drugim v povezavi z morebitnim stečajem ali podobnimi postopki).

Storitve tretjih oseb

To obvestilo o zasebnosti se ne nanaša na, prav tako pa ne prevzemamo odgovornosti za, zasebnost, informacije ali druge prakse morebitnih tretjih oseb, vključno s tretjimi osebami, ki upravljajo katero koli spletno mesto ali storitev, do katerih vodijo povezave s strani Smučarski klub Sežana. Vključitev povezave na straneh Smučarski klub Sežana ne pomeni, da promoviramo mesto ali storitev, do katere povezava vodi, prav tako pa je ne promovirajo naše povezane družbe ali podružnice.

Poleg tega ne prevzemamo odgovornosti za zbiranje, uporabo ali razkritje informacij, varnostne pravilnike ali prakse drugih organizacij, kot so Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM ali kateri koli drugi razvijalec aplikacij, ponudnik aplikacij, ponudnik platforme za družbena omrežja, ponudnik operacijskih sistemov, ponudnik brezžičnih storitev ali proizvajalec naprav, kar velja tudi za osebne podatke, ki jih razkrijete drugim organizacijam prek strani Smučarski klub Sežana ali v povezavi z njimi. Druge organizacije imajo lastna obvestila, izjave ali pravilnike o zasebnosti. Toplo vam priporočamo, da jih pregledate, da boste razumeli, kako te druge organizacije obdelujejo vaše osebne podatke.

Ko povežete svoj račun Smučarski klub Sežana s svojim računom na družbenem omrežju, nam dovolite, da informacije delimo z vašim ponudnikom računa na družbenem omrežju, in razumete, da bo za uporabo informacij, ki jih delimo, veljalo obvestilo o zasebnosti tega ponudnika družbenega omrežja. Dostop do vaših osebnih podatkov bodo imeli vaši prijatelji, ki so povezani z vašim računom na družbenem omrežju, drugi uporabniki spletnega mesta in vaš ponudnik računa na družbenem omrežju v povezavi z vašo dejavnostjo deljenja podatkov na družbenih omrežjih. Za družbo Smučarski Klub Sežana veljajo postopki ali pravila za varovanje zasebnosti teh tretjih oseb.

Piškotki tretjih oseb ali druge tehnologije za sledenje

Piškotke ali podobne tehnologije uporabljamo med vašo interakcijo in uporabo strani Smučarski klub Sežana – ko obiščete naša spletna mesta, uporabljate naše strani na družbenih omrežjih, prejemate našo e-pošto, uporabljate naše mobilne aplikacije in/ali povezane storitve. V večini primerov vas ne bomo mogli neposredno identificirati na osnovi informacij, ki jih zberemo s pomočjo teh tehnologij.

Zbrani podatki se uporabljajo za:

  • Zagotavljanje ustreznega delovanja digitalnega kanala;
  • Analizo uporabe digitalnega kanala, da lahko izmerimo in izboljšamo delovanje svojih digitalnih kanalov;
  • Povezavo z vašimi družbenimi omrežji in prebiranje ocen;
  • Boljše prilagajanje oglaševanja vašim interesom, tako znotraj kot zunaj digitalnih kanalov Smučarski klub Sežana;

Če želite, lahko izbrišete piškotke; čeprav so nekateri piškotki potrebni za ogled in krmarjenje po naših spletnih mestih ali aplikaciji, bo večina funkcij dostopna tudi brez piškotkov. Dodatne informacije o uporabi piškotkov ali drugih uporabljenih podobnih tehnologijah in o vaših izbirah glede piškotkov preberite naše obvestilo o piškotkih.