Vaše pravice in možnosti, ki jih imate na izbiro

Če želite predložiti zahtevek za dostop do podatkov, popravek, izbris ali omejitev podatkov ali ugovor na obdelavo osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, ali če želite prejeti elektronsko kopijo svojih osebnih podatkov za namen prenosa v drugo družbo (do mere, ki jo pravica do prenosljivosti podatkov omogoča po veljavni zakonodaji), nam lahko pišete na elektronsko pošto ali preko spletnega obrazca. Na vaš zahtevek bomo odgovorili v skladu z veljavno zakonodajo.

V svojem zahtevku jasno izrazite, katere osebne podatke želite, da spremenimo, in ali želite, da vaše osebne podatke izbrišemo iz svoje zbirke podatkov, oziroma nam sporočite, kako želite omejiti našo uporabo vaših osebnih podatkov. Zaradi vaše lastne zaščite lahko odobrimo samo zahtevke glede osebnih podatkov, povezanih z vašim računom, e-poštnim naslovom ali drugimi informacijami o računu, ki jih uporabljate za pošiljanje zahtevka, in morda bomo morali preveriti vašo identiteto, preden odobrimo vaš zahtevek.

Lahko se tudi odjavite od prejemanja elektronskih obvestil Smučarski klub Sežana. Če v prihodnosti ne želite več prejemati e-pošte, povezane s trženjem, se lahko od nje odjavite tako, da kliknete gumb za odjavo na dnu vsake promocijske e-pošte, ki jo prejmete od nas.

Upoštevajte, da bomo morda morali ohraniti določene informacije za namene vodenja arhivov in/ali za dokončanje morebitnih transakcij, ki ste jih začeli pred zahtevkom spremembe ali izbrisom (npr. če ste opravili nakup ali sodelovali v promociji, morda ne boste mogli spremeniti ali izbrisati osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, do konca nakupa ali promocije). Morda bo v naših zbirkah podatkov in drugih arhivih ostal tudi ostanek informacij, ki ne bo odstranjen.

Vašemu zahtevku bomo skušali ustreči, kakor hitro bo to v praksi izvedljivo. Če se odjavite od prejemanja naše e-pošte, povezane s trženjem, vam bomo morda še naprej pošiljali pomembna skrbniška sporočila, od katerih se ni mogoče odjaviti.

Če se poslužujete (nekaterih od) svojih izbir in pravic, morda ne boste mogli več delno ali v celoti uporabljati Storitev Smučarski klub Sežana.